pap logo+text-R.png

PRIJAVE

za sudjelovanje u Performing Arts Programu,

MSU Zagreb

PAP otvara upise u novu grupu  -

'Nova generacija' -  PAP NG

Grupa je najmjenjena mladim umjetnicima, izvođačima, plesačima, glumcima i peformerima (16+) te onima koji razvijaju interes prema izvedbenim umjetnostima, kako bi se educirali u području neverbalnog kazališta, glume, plesa i mime u sklopu certificiranog programa PAP koji djeluje 5 godina u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Prethodno iskustvo u umjetničkom obrazovanju je poželjno no nije uvjet za pristup redovnoj grupi koja organizira radionice svaki četvrtak u terminu od 17.45 - 19.45 sati u MSU pod vodstvom plesnog umjetnika, koreografa i osnivača PAP programa - Žaka Valente.

Polaznici će kroz kontinuiranu cjelogodišnju edukaciju savladati osnove neverbalnog kazališta, glume, scenskog pokreta, mime i suvremenog plesa u ujedinjenoj formi kako bi stekli osnovne kompetencije vladanja i kretanja scenom. Osim izvedbenih tehnika te vježbi tijela, polaznici će uz mentorstvo kreirati autorske radove te u grupnom izvedbenom radu imaju mogućnost participirati u manifestacijama MSU-a kao što su Noć Muzeja, Dan MSU-a i drugo. Dio edukacije nudi i mogućnost mentoriranog autorskog rada polaznika koji će biti prikazan u sklopu manifestacije PAP tijela koja se kontinuirano održava u MSU svake godine tijekom lipnja.

PAP je odlična prilika mladim izvođačima koji se žele umjetnički i autorski afirmirati te u svom umjetničkom djelovanju spojiti znanja glume, plesa i pokreta.

Mjesečna financijska naknada za PAP NG polaznike iznosi 200,00 kn mjesečno za 8 sati te program traje cijelu godinu.

 

Prijave vrše putem linka :

Besplatni ogledni sat održati će se u četvrtak, dana 1.10.2020. u MSU s početkom u 17.45 sati.

Podaci za uplate članarina:

umjetnička organizacija Tranzicijsko-fikcijsko kazalište

IBAN: HR7823600001102334611

Zagrebačka banka d.o.o.